Loading..

   Promovează Programul DDB Cashback & primești avantaje la cumpărături!

   Primești avantaje fără egal la cumpărături și totodată sprijini FC Dinamo Bucureşti. Prin Programul DDB Cashback operated by Cashback World poți face și una și alta!

   FC Dinamo Bucureşti

   Site-ul oficial

   Site-ul oficial

   Găsiți toate informațiile referitoare la Programul DDB pe site-ul oficial programddb.ro

   FC Dinamo Fan Shop

   FC Dinamo Fan Shop

   Ia-ți cele mai bune produse promoționale de la FC Dinamo Bucureşti din magazinul oficial Fan Shop.

   PCH DINAMO

   PCH DINAMO

   Locul unde se adună suporterii dedicați.

   Tutoriale video FC Dinamo

   Tutoriale video FC Dinamo

   Vizionează cele mai actuale filme video despre FC Dinamo Bucureşti pe canalul video oficial

   Programul DDB Cashback

   Cashback & Shopping Points la fiecare cumpărătură

   Programul DDB Cashback este biletul tău de intrare într-o lume a cumpărăturilor plină de avantaje, prin care poți sprijini și clubul preferat – și toate acestea fără costuri suplimentare! Indiferent dacă faci cumpărături offline sau online la un partener comercial:

   Ca și membru al Programului DDB Cashback primești pentru fiecare cumpărătură până la 5% Cashback și Shopping Points pentru oferte senzaționale și în plus îți susții, fără alte costuri, cu până la 1% din suma cumpărăturilor tale, clubul preferat, FC Dinamo Bucureşti. Varietatea de parteneri comerciali este imensă, indiferent dacă este vorba despre cumpărăturile zilnice, călătorii, articole sportive, servicii și multe altele – vei găsi întotdeauna ceea ce cauți.

   Înregistrează-te acum în Programul DDB Cashback, utilizează numeroasele avantaje și adu o importantă contribuție la dezvoltarea FC Dinamo Bucureşti. Pentru tine acest lucru nu presupune niciun cost, așa că nu mai sta pe gânduri!


   * Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.