Shopping cu Cashback – Aplicația Cashback pentru cumpărături!

Datorită aplicației gratuite Cashback, profiți și din mers la toate cumpărăturile tale de avantajele pentru cumpărături.

  • Găsește în mod simplu magazine Cashback în apropierea ta
  • Acces direct oricând la Shopping Point Deals
  • Acces facil la profil și cardul digital FC Dinamo Cashback Card

Pretutindeni cumpărături cu Cashback!

Găsiți magazine Cashback

Ești în mișcare și dorești să găsești rapid un magazin Cashback pentru o cumpărătură, o mâncare bună sau câteva suveniruri? Datorită aplicației Cashback vei ști mereu ce magazin Cashback se află în apropierea ta și unde îți poți utiliza avantajele la cumpărături.

Imediat cel mai potrivit Deal

Dacă ai găsit un partener comercial care îți oferă și un Shopping Point Deal perfect pentru tine, accesează aplicația Cashback și profită din plin. Alege un Deal, validează Shopping Points și folosește Deal-ul asigurat chiar la efectuarea plății.

Cardul tău digital Cashback Card

Dacă nu ai cardul FC Dinamo Cashback Card la tine și tocmai ce te afli la casa de marcat a unui magazin Cashback, nu este nicio problemă. Datorită aplicației Cashback ai mereu un card digital FC Dinamo Cashback Card cu tine și astfel profiți fără probleme de avantajele tale la cumpărături.

Avantajele tale

Profită pretutindeni

Datorită aplicației Cashback ai o varietate imensă de magazine Cashback mereu aproape – fie în apropierea ta, în toată țara sau în toată lumea. De asemenea o varietate largă de magazine online se află la doar o atingere de ecran distanță. Astfel profiți mereu și pretutindeni!

Organizează-te relaxat

Dorești să găsești spontan un restaurant bun sau să petreci o zi relaxată plină de avantaje la cumpărături? Datorită aplicației Cashback poți organiza și din mers totul în mod foarte relaxat, profiți de avantaje și te bucuri de promoții și oferte exclusive. Astfel, nu vei mai rata niciodată Cashback și Shopping Points!

La cumpărături în toată lumea

Cei aproximativ 90.000 de parteneri comerciali din toată lumea îți oferă totul, de la o excursie relaxantă și o masă delicioasă, până la articole de care ai nevoie zi de zi. Găsește toate magazinele Cashback din apropierea ta, cât și oferte actuale și Deals exclusive cu aplicația Cashback.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.