OLECOM PROD

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 per 430 RON Cumpărătură
  • Acceptat Cashback Card B2B Bon valoric mobil

Contact

Descriere

Transport gratuit

 Daca aţi facut cumpărăturile la noi NU trebuie sa vă faceţi griji în privinţa modului în care le veţi transporta acasă, pentru că vă oferim transport gratuit pe o raza de maxim 20 km în jurul magazinelor OLECOM, în funcţie de cantitatea şi valoarea produselor achiziţionate. Detalii în magazine sau la depozitul central din Crasna nr. 1602.

Transport mărfuri paletizate la distanţă

 Daca aveţi adresa de destinaţie a mărfurilor cumpărate in afara ariei noastre de acoperire, adică nu vă putem asigura transport gratuit, puteţi solicita serviciul de trimiterea mărfurilor paletizate prin curierat. Pentru detalii contactaţi-ne la nr. de telefon: 0725-516 455

Închiriere remorci

 Dacă doreşti să transporţi produse achiziţionate de la OLECOM a căror valoare depăşeşte 500 lei, beneficiezi de primele 2 ore de închiriere a remorcii, GRATIS!
Procedura de închiriere şi returnare a remorcilor se desfăşoară doar în intervalul programului cu publicul al depozitului de pe strada Vârşolţului nr. 1602.

Colorare vopsea lavabilă
      
Nuanţări foarte diversificate şi precise datorită procesului complet computerizat. Sisteme moderne de dozare şi omogenizare pentru colorarea vopselelor lavabile de interior şi de exterior, vopselelor siliconice şi silicatice şi a tencuielilor decorative acrilice, siliconice şi silicatice. Paleta largă de nuanţe disponibile. Reproducere exacta a nuanţei alese şi utilizare foarte uşoară, computerizată.

Nu se aplica discount pentru ingrasaminte (azot, complex, nitrocalcar, uree)

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.