Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000033

Condiții


ATENȚIE! Din cauza că site-ul e în lucru, înregistrarea cumpărăturilor la acest comerciant se va face chiar și în cazul cumpărăturilor telefonice, utilizând numărul de pe site.

În această situație, tranzacțiile vor fi înregistrate în biroul dvs. personal în decurs de aproximativ 60 de zile, nu imediat ca până acum. Se lucrează la remedierea situației. Vă mulțumim pentru înțelegere! La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea brută a cumpărăturii.

Descriere

ATENȚIE! Din cauza că site-ul e în lucru, înregistrarea cumpărăturilor la acest comerciant se va face chiar și în cazul cumpărăturilor telefonice, utilizând numărul de pe site.

În această situație, tranzacțiile vor fi înregistrate în biroul dvs. personal în decurs de aproximativ 60 de zile, nu imediat ca până acum. Se lucrează la remedierea situației. Vă mulțumim pentru înțelegere!

De ce RCA-SIMPLU.RO?

SIMPLU - IEFTIN - RAPID

 • Cele mai bune preturi de pe piata acum si cu avantaj Lyoness
 • Simplitate in completarea datelor si gasirea celei mai bune oferte
 • Asiguratorul ales dintre: Astra, Allianz, Asirom, City Insurance, Carpatica, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa
 • Asistenta telefonica

 

Cum comandati polita RCA?

1.       Asigurati-va ca sunteti logat in biroul personal Lyoness (scrie numele si ID client in partea dreapta sus pe pagina Lyoness).

2.       Dati click pe sigla RCA-SIMPLU sau butonul verde "Faceti cumparaturi online" ca sa ajungeti pe prima pagina a www.rca-simplu.ro

3.       De aici, nimic mai simplu ! Urmati cei 3 pasi de comanda si asteptati sa fiti contactat telefonic de unul dintre consultantii RCA-SIMLU.RO pentru confirmarea comenzii si stabilirea modalitatii de plata si de transport a politei RCA. 

Atentie! Comanda si cumparatura sunt finalizate doar dupa confirmarea telefonica.

 

Modalitati de plata si transport :

-          Plata prin OP (ordin de plata) la datele bancare trimise dupa finalizarea comenzii. Imediat dupa primirea dovezii de plata prin e-mail, va trimitem polita RCA in format electronic, Dvs. o printati si gata - polita RCA valabila inca in aceeasi zi, fara costuri de transport! Ulterior veti primi polita livrata la Dvs. si in original.

-          Plata ramburs : va trimitem polita prin curier la adresa specificata, iar Dvs. platiti cash la primirea acesteia. Livrare gratuita peste 300 RON in peste 2000 de localitati din tara! Daca comanda este confirmata inainte de ora 16.00, polita ajunge a doua zi.

-          Plata cash la ridicarea politei de la biroul nostru din B-dul Unirii nr. 18 (detalii suplimentare pe website).

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.