Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000138

Condiții


La acest partener comercial, cumpărăturile neînregistrate nu se mai pot înregistra ulterior. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Categoriile disponibile sunt Mobilă, Deco and Lifestyle, Bucătărie și Dining, Decorațiuni și jucării pentru copii, Idei de cadouri și, desigur, nu lipsesc categoriile tematice (de Sărbători, pe anotimpuri, Valentine’s Day, etc.)

De asemenea, nu trebuie să ratați categoria de Oportunități, unde se regăsesc produse cu reduceri de până la 30%, cele mai noi produse, actualizate cel puțin o dată pe lună, și nici categoria de produse Bestsellers.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.