Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000185

Condiții


La acest partener comercial, nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Magazinului online de cadouri IdeaPlaza.ro a fost înfințat în 14 ianuarie 2009, din dorința de a transforma cumpărarea unui cadou într-o adevarată plăcere și pentru a vă ajuta să evitați aglomerația din magazinele specializate în cadouri.

Una dintre cele mai mari dorințe ale noastre este aceea de a reuși să facem fericit fiecare vizitator care ne trece "pragul". Clienții noștri pot să aleagă din peste 2000 de produse diferite și chiar să personalizeze cu imaginile și textele alese de ei produsele care se găsesc în categoria de cadouri personalizate.

 

Daca ai nevoie de un cadou la orice oră din zi sau din noapte, intră pe www.Ideaplaza.ro și în 24-48 ore (în zilele lucrătoare) vei primi coletul cu cadourile alese de tine prompt și în siguranță, indiferent unde te aflii pe teritoriul României.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.