Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000213

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Somproduct este un magazin online de mobilier și decorațiuni pentru casa, care vinde produse de o calitate deosebită la prețuri atractive. Principalele categorii de produse sunt saltelele, corpurile de iluminat, canapelele, paturile, mobilierul pentru dormitoare, bucătăriile, mobilierul pentru copii, accesoriile pentru terasa și obiectele de design interior.

SomProduct își propune să aducă pe piața din România produse de top, realizate cu o deosebită atenție la detalii. În plus, firma produce o gamă extrem de variată de produse, începând cu saltelele clasice tip relaxa și terminând cu noutățile din domeniu: saltele pe arcuri, saltele pe arcuri individuale, saltele memory foam sau saltele cu latex.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.