Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000214

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Vegis este o companie 100% românească, cu experiență îndelungată pe piața produselor naturiste ce pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse: suplimente alimentare, produse bio, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, produse destinate copiilor, produse de întreținere și curățenie bio.

Românii devin din ce în ce mai interesați de soluțiile naturiste pentru un stil de viață sănătos și o nutriție sănătoasă, înlocuind treptat produsele convenționale cu produse noi, din game naturiste, bio sau vegane. Produsele comercializate de vergis.ro oferă tot ceea ce vă puteți dori în materie de produse naturiste.

 

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.