Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000220

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

La Davo Pro găsești tot ce ai nevoie pentru amenajarea interiorului, precum accesorii, produse de bricolaj și decorațiuni interioare dintre cele mai variate, ce respectă un excelent raport calitate - preț!

Activitatea firmei se axează pe importul și comercializarea de produse pentru decorațiuni și amenajări interioare de tip "do it yourself" cum ar fi: folii autocolante (imitații de lemn, marmură, vitralii), covorașe de baie, protecții pentru cadă și duș, accesorii baie, stickere decorative, fețe de masă (mușama), treceri între pardoseli, baghete decorative din polistiren Decosa, plafon fals din polistiren Decosa, adezivi pentru polistiren Decosa, covoare ieftine pentru living și spații mici.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.