Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000222

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Portofoliul Autohut.ro este variat, având peste 2 milioane de piese și accesorii auto pentru orice tip de mașină. Site-ul este optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor și al tabletelor.  Autohut.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.

Începând cu luna decembrie 2015, firma oferă și servicii de tip service auto. Astfel a apărut  Atelierul Autohut. Acest serviciu se adresează clienților din București (momentan) și este considerat un serviciu conex de montare al pieselor comandate online în atelierul multimarca autorizat RAR. 

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.