Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000224

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Înființată în 2011, bigstep.ro a cunoscut o dezvoltare constantă, ajungând în prezent să fie cel mai important actor de pe piața comercializării încălțămintei pentru copii.

Din dorința de a oferi clienților noștri cele mai bune produse în materie de pantofi pentru copii, compania a adunat sub brandul bigstep®, un număr de peste 10 mărci care excelează prin calitate și design pe piața internaționala și care au cucerit foarte repede și publicul românesc.

Ținând cont de succesul înregistrat și de necesitatea acoperirii unei piețe deficitare din punct de vedere al ofertelor locale, bigstep® a lansat pe piața româneasca branduri ca Pediped, Ricosta, Biomecanics, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Primigi, Pablosky, Geox, Guess, Ralph Lauren, devenind în același timp unic importator și distribuitor în România pentru mare parte din aceste mărci. Acestea oferă garanția unor pantofi atent proiectați pentru a îndeplini toate nevoile unui picior în creștere, din materiale de cea mai bună calitate, având în același timp un design atractiv atât pentru copii cât și pentru părinți. 
 

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.