Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000229

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Fiecare produs de pe bekid.ro are o poveste de spus. Produsele au fost testate, cele mai bune au fost selectate și apoi au fost adăugate pe site. Acestea fac ca brand-ul Bekid sa fie atât de unic și special. Produsele din magazinul BeKid au fost alese după calitate și siguranță. Bekid.ro se diferențiază de alte magazine de profil prin livrarea rapidă, calitatea produselor, selecția și diversitatea de produse, serviciul de clienți, confidențialitate și securitate, informații detaliate și review-uri reale și verificate din partea clienților. Firma oferă o gamă completă de produse pentru mămici, pentru viitoare mămici, pentru copii și adolescenți, printre care: pătuțuri, produse de puericultura mică, haine si încălțăminte, jucării de interior și exterior, jucării LEGO, scaune auto și cărucioare, biciclete și vehicule pentru copii, produse pentru camera bebelușului sau a copilului, echipament sportiv, iar numărul de produse este în continuă creștere. Misiunea firmei este de a aduce fericire în viața clienților. 

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.