Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000230

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Rankine este o companie înființată în anul 2000, retailer și distribuitor a mai multor branduri: Orient, Casio, Q&Q, Ceasuri de argint, Rhythm. În portofoliul magazinelor Rankine se regăsesc branduri pentru care suntem distribuitor oficial în România, în această listă fiind prezente: ceasurile Daniel Klein, ceasurile Freelook, Sergio Tacchini și ceasurile Santa Barbara Polo & Racquet Club, precum și ochelarii Daniel Klein. Desigur, din colecția noastră nu pot lipsi și multe alte nume importante în industria ceasurilor originale, precum Casio, Orient, Q&Q, Fossil, Atlantic, Bulova sau Appella, toate acestea concretizate prin peste 3000 de modele de ceasuri aflate în stoc propriu, pe www.rankine.ro. In plus, firma comercializează și ceasuri din argint, bijuterii de argint, ochelari de soare, genți și portofele.

Pe o piață online unde autenticitatea ceasurilor este de multe ori pusă la îndoială, iar produsele sunt livrate fără un document legal, rankine.ro oferă o alternativă sigură, unde clienții au garanția că vor cumpăra un ceas original, însoțit de un certificat de garanție și dovada autenticității modelului ales.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.