Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000231

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

ORGANIC INDIA produce suplimente alimentare naturale din cele mai renumite și eficiente plante medicinale indiene, folosite de mii de ani și în Ayurveda, 100% certificate organic în UE, SUA și India. Fără chimicale, erbicide sau pesticide.

În România, produsele și brandul ORGANIC INDIA sunt importate, distribuite și promovate de S.C. INNOVORIS LABS S.R.L., companie certificată ca importator și comerciant ECO de către organismul de inspecție TUV Austria România.

Toate produsele ORGANIC INDIA au în compoziția lor cele mai renumite și eficiente plante medicinale indiene, în forma integrală, utilizate de mii de ani și în Ayurveda, 100% certificate organic în Europa, SUA și India. Plantele utilizate sunt recoltate exclusiv din lanț propriu, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează eficienta și integritatea nutrițională. 

ORGANIC INDIA nu folosește în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice și produsele nu conțin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).

Produsele ORGANIC INDIA conțin plante cultivate și procesate prin metode ce le protejează integritatea nutrițională, în acord cu cele mai înalte standarde internaționale: HACCP, GMP, Kosher și ISO 9001-2008.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.