Cashback & Shopping Points

 • 5% + 6 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000241

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

În calitate de reprezentant exclusiv pentru România al Le Chatelard 1802, savonnerie.ro pune la dispoziție întregul portofoliu de produse naturale al familiei Montaud, cea mai completă gamă de produse, începând de la Florile de Lavanda de Provence și săpunurile naturale de Marsilia, apă de toaletă și cosmetice de calitate, grație acelui ''savoir faire'' original, o gamă largă și complexă de produse destinată celor mai pretențioase gusturi la cele mai accesibile prețuri. Acum oricine poate folosi săpunuri naturale de Marsilia - singura rețetă de săpun natural atestată de secole - parfumuri și cosmetice naturale, la prețuri cu mult sub oferta existentă în România pentru produse surogat, însă numite ''naturale''.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.