Produse Cosmetice

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000248

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

În acest caz, este vorba despre un contract cu punctele de vânzare bonuri valorice.

În conformitate cu Condițiile generale de afaceri Lyoness pentru membri, este interzisă contactarea directă a partenerilor comerciali. Toate solicitările trebuie trimise către echipa Servicii Clienți.

Descriere

ProduseCosmetice.ro este unul dintre primele site-uri din România care a pus bazele comercializării produselor cosmetice și care a implementat conceptul de ‘’outlet beauty store’’ oferind clienților oportunitatea de a achiziționa la prețuri avantajoase cosmetice de brand cunoscute atât la nivel național cât și internațional. Dintre brandurile comercializate enumeram: L'Oreal, Revlon, Max Factor, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Astor, OPI, Keune, Make-up Studio, Elizabeth Arden, RoC, VICTORIA’S SECRET și multe, multe altele. Clienții își pot alege dintr-un portofoliu de peste 13.000 de produse în stoc - atât produse mass market, ale brandurilor cu care sunt deja obișnuiți cât și produse deosebite nelistate pe piața din România, produse made în EU.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.