#Bucuriadeadarui

Idei de cadouri

Pentru el

for him

Pentru ea

for her

Copii

for her

Sfaturi utile pentru Crăciun

Biscuiții perfecți de Crăciun

Crăciunul nu aduce numai veselie și bucurie, dar presupune și multe cheltuieli - petreceri de Crăciun, decorațiuni, cadouri și alimente. Recomandările noastre de economisire aduc mai multă bucurie și un reflux mai redus în portmoneu.

Cumpără mai devreme și mai isteț

Cu cât te gândești mai devreme la cadourile de Crăciun, cu atât e mai bine pentru portmoneul tău. Ai suficient timp să te gândești în detaliu ce cadou cumperi pentru fiecare persoană și ce buget ai la dispoziție. Astfel poți să îți planifici mai bine cheltuielile de Crăciun.
Și mai ai încă un avantaj dacă faci cumpărăturile din timp: vei scăpa de supraaglomerația din magazine și poți să te bucuri relaxat de perioada dinaintea Crăciunului.

Fă-ți o listă

Fă o listă cu toate cadourile, decorațiunile și alimentele pe care vrei să le cumperi. O listă te ajută să-ți planifici cheltuielile și te va ajuta să te abții de la eventuale cumpărături spontane.

Cumpără online de la partenerii noștri

În perioada de Crăciun găsești suficiente oferte online - îndeosebi produse tehnice se găsesc la prețuri mai avantajoase.
Un sfat important: fii atent; în lumea Cashback există multe oferte bune și chilipiruri în săptămâna Cashb(l)ack. Desigur că și acestea cu Cashback și Shopping Points!

Oferă ceva făcut de tine

Cadourile scumpe, cumpărate nu sunt neapărat potrivite pentru oricare dintre noi. Cadourile bricolate pot oferi foarte multă bucurie. Caută pe net și vei găsi cu siguranță idei de cadouri potrivite pentru cei mai dragi ție, pe care le poți face chiar tu! Persoana care primește cadoul se va bucura desigur de ceva ce ai făcut tu personal, căci știe cât efort presupune acest lucru.

Economisește panglică și hârtie pentru cadouri

Poți strânge pe durata anului panglică și hârtie pentru cadouri de la alte evenimente festive. Astfel le poți refolosi pentru ambalarea cadourilor de Crăciun. Ai putea să cumperi hârtie de cadouri cu motive de Crăciun după Crăciun! Deoarece aceasta se găsește la reduceri și poți să o cumperi în avans pentru anul viitor. Așa economisești o mulțime de bani.

Lista de Crăciun

Crăciunul poate deveni foarte repede un stres, mai ales dacă nu ne pregătim cum trebuie. Pentru a te ajuta la pregătiri, am pregătit pentru tine o listă pentru Crăciun. Astfel niciun cadou nu rămâne neîmpachetat.

O lună înainte de Crăciun

Cumpără felicitările și hârtia de ambalat

Dacă începi cumpărăturile din timp, găsești încă o ofertă variată și ai și libertate de mișcare în magazine.

Fă-ți o listă de cumpărături pentru cadouri, inclusiv buget

Ca să nu intri în panică cu o săptămână înainte de Crăciun pentru că nu ai cadouri și nici bani, acum ar fi un moment potrivit pentru a întocmi o listă de cadouri și cu prețurile aproximative. Astfel vei avea o evidență asupra bugetului tău și asupra cadourilor cumpărate.

Cumpărături online

Imediat ce ai terminat lista, comandă direct tot ceea ce trebuie să cumperi pe internet. Astfel te asiguri că vei primi cadourile înainte de Crăciun.
Atenție! Dacă faci cumpărături de aici, beneficiezi de un Cashback de până la 5% - iar în cazul bugetului redus pentru cadouri contează fiecare ban: https://www.cashbackworld.com/search/partner.

Scapă de decorațiunile vechi și cumpără altele

Mai întâi sortează decorațiunile tale din anul anterior - s-a stricat ceva, trebuie să înlocuiești ceva, vrei cumva o nouă schemă coloristică pentru decorațiunile tale? După ce ai lămurit aceste aspecte, poți trece la cumpărături.

Trei săptămâni înainte de Crăciun

Trimite felicitările de Crăciun.

Pentru a te asigura că acestea ajung la timp, trebuie să le trimiți în prima săptămână din decembrie.

Decorarea

Este timpul să prezinți decorațiunile tale. Deoarece săptămâna trecută ai sortat și cumpărat deja totul cu grijă, decorarea nu va fi nicio problemă.

Finalizează meniul de Crăciun

Dacă ai stabilit deja cine vine la masa de Crăciun și cine are anumite incompatibilități alimentare, trebuie să stabilești meniul principal și o listă de cumpărături.

Două săptămâni înainte de Crăciun

Cumpără ingredientele pentru masa de Crăciun

Conservele, condimentele, cerealele, pastele și alte asemenea alimente pot fi cumpărate în avans - acest lucru vă va ușura și scurta activitatea de cumpărare a ingredientelor proaspete.

Cumpără cadourile last minute

În ciuda faptului că ai făcut o planificare atentă, ți-ai mai amintit de câteva persoane cărora ai dori să le faci un cadou? Cu două săptămâni înainte de Crăciun, timpul disponibil este deja cam limitat pentru a cumpăra cadouri, dar voucherele pot fi o soluție bună, rapidă și necomplicată.
Recomandarea expertului: Dacă cumperi eVoucher, primești în numai câteva secunde Cashback și Shopping Points pentru fiecare e-Voucher cumpărat!

Ambalează cadourile

Pentru ca ajunul să nu te prindă cu cadourile neambalate, recomandăm să le împachetezi deja cu două săptămâni înainte de Crăciun. Astfel, fiind ambalate, nimeni nu le poate găsi și surpriza este garantată.

O săptămână înainte de Crăciun

Curățenia generală

Cu siguranță decorațiunile tale arată mult mai bine pe o servantă fără praf. Bucătăria trebuie de asemenea pregătită în mod optim pentru pregătirea mesei de Crăciun. Fă repede ordine în frigider, pentru a face suficient loc pentru ingrediente.

Cumpără baterii pentru jucăriile pentru copii.

Nu există o situație mai neplăcută decât atunci când jucăriile cumpărate nu au baterii incluse și nici nu avem baterii la îndemână. Fii precaut și fă-ți o rezervă suficientă de baterii pentru ca ochii copiilor să nu se întristeze!

Împachetarea simplă a cadourilor de Crăciun

Ai ales și cumpărat deja cadourile de Crăciun! Acum trebuie să te apuci de împachetat. Un ambalaj frumos arată pe de o parte cât de importantă e pentru tine persoana căreia îi faci un dar, dar oferă și ceva rafinament cadoului tău. Dacă urmezi sfaturile noastre vei avea un cadou împachetat perfect!

Repetitio mater studiorum!

Nu ești încă un expert în împachetare? Încearcă atunci să împachetezi folosind ziare. Astfel îți îmbunătățești abilitățile și vei avea mai mult exercițiu când împachetezi cadourile de Crăciun.

Asigură-te că ai ascuns prețul!

Lăsarea prețului pe ambalaj se consideră în general un faux-pas, deoarece persoana căreia îi dăruiești cadoul nu trebuie să știe câți bani ai dat pe cadou. De asta trebuie să ascunzi prețul. Poți face asta dezlipind prețul sau înnegrind prețul cu un marker negru.

Pune totul într-o cutie

Forma pătrată sau rectangulară a cutiilor ușurează foarte mult împachetarea. Fie cumperi cutii potrivite, fie poți folosi cutii vechi de pantofi pentru cadoul tău.

Măsoară hârtia de cadouri

Cel mai bine e să lucrezi pe o suprafață dură, cum ar fi de exemplu o masă. Poți împacheta cel mai bine pe o astfel de suprafață. Poziționează cutia sau cadoul în mijlocul hârtiei de ambalat - însă nu tăia încă hârtia de pe rolă. Înfășoară hârtia în jurul cutiei și mai lasă câțiva centimetri pentru a se suprapune. Acum știi care este mărimea perfectă și poți tăia hârtia de pe rolă.

Decorează pachețelul tău cu o panglică pentru cadouri sau o fundă.

După ce ai împachetat cadoul de Crăciun, poți să îl înfrumusețezi cu o panglică sau cu o fundă frumoasă. Un efect „wow” este garantat dacă aplici ceva special, cum ar fi un mic glob de Crăciun sau o rămurică ce miroase a Crăciun.

Nu uita de felicitare

O felicitare cu un text personalizat sau cu urări potrivite de Crăciun va înfrumuseța petrecerea de Crăciun a persoanei care va primi cadoul tău.

Recomandări de economisire în perioada de Crăciun

Zusammen mit guter Laune und Vorfreude bringt Weihnachten auch viele Ausgaben mit sich – Weihnachtsfeiern, Dekoration, Geschenke und Lebensmittel. Mit unseren Spartipps bleibt mehr Freude und weniger Ebbe in der Geldtasche übrig.

Kaufe früher und schlauer

Je früher du dir über Weihnachtsgeschenke Gedanken machst, desto besser für die Geldbörse. Du hast genügend Zeit, dir genau zu überlegen, für wen du welches Geschenk besorgen möchtest und wie viel Budget dir zur Verfügung steht. So kannst du auch deine Ausgaben besser planen. Und noch einen Vorteil hast du, wenn du früher shoppst: Du ersparst dir überfüllte Einkaufsstraßen und Shoppingcenter und kannst die Vorweihnachtszeit entspannt genießen.

Mach eine Liste

Mach eine Liste mit allen Geschenken, Dekorationen und Lebensmitteln, die du besorgen möchtest. Eine Liste hilft dir, deine Ausgaben zu planen und hält dich von nicht notwendigen Spontaneinkäufen ab.

Shoppe online bei unseren Partnerunternehmen

In der Weihnachtszeit findest du zahlreiche Angebote online – besonders Technik wird oft zu günstigeren Preisen angeboten. Ein wichtiger Tipp: Halte deine Augen offen, in der Cashback World gibt es tolle Angebote und Schnäppchen in der Cashb(l)ack Week. Natürlich mit Cashback und Shopping Points dazu!

Verschenke Selbstgemachtes

Gekaufte, teure Geschenke sind nicht notwendigerweise für jeden das Richtige. Selbstgemachte Geschenke können viel mehr Freude machen. Recherchiere online und du findest bestimmt Ideen für passende Geschenke an deine Liebsten, die du selbst gestaltet hast! Der Beschenkte freut sich sicher riesig über etwas Selbstgemachtes, denn er weiß, wie viel Mühe du dir dafür gegeben hast.

Spare Geschenkband und Geschenkpapier

Sammle über das ganze Jahr Geschenkband und Geschenkpapier von anderen Feierlichkeiten. So kannst du sie für das Verpacken von Weihnachtsgeschenken wiederverwenden. Du kannst auch Weihnachtsgeschenkpapier nach Weihnachten kaufen! Da ist es oft schon reduziert und du kannst es für das nächste Jahr im Voraus kaufen. So sparst du eine Menge Geld.

;
* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.
;