FC Dinamo Cashback Program are cele mai bune oferte pentru tine!

Bani înapoi la fiecare cumpărătură și sprijinirea dezvoltării FC Dinamo Bucureşti este doar o parte a FC Dinamo Cashback Program operated by Cashback World. În comunitatea noastră de cumpărători îți stau la dispoziție promoții exclusive și Shopping Point Deals ale partenerilor noștri comerciali. Astfel beneficiezi de multiple posibilități de reduceri.

Ofertele partenerilor noștri comerciali

Partenerii comerciali ai FC Dinamo Cashback Program pun în permanență la dispoziția membrilor noștri, oferte și promoții exclusive. Astfel pe lângă Cashback, la cumpărături primești și Shopping Points. Ca membru al FC Dinamo Cashback Program profiți bineînțeles și de multe alte promoții ale partenerilor comerciali, care însă nu sunt exclusive. Astfel beneficiezi de numeroase posibilități de a economisi și mai mult la cumpărături! Este foarte simplu să faci economii, cu Cashback și Shopping Points!

 
 

Shopping Point Deals

Partenerii comerciali ai FC Dinamo Cashback Program îți oferă numeroase posibilități de a valorifica din plin Shopping Points. Validează Shopping Points cumulate pentru exclusivele Shopping Points Deals, economisind astfel sume importante de bani.* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.