21.12.2018

Cafele și bunătăți de la Starbucks, cu eVoucher reutilizabil!

Un nou partener cu eVoucher: Starbucks! De acum puteți savura cafele delicioase și alte bunătăți la toate cafenelele Starbucks, cumpărându-le cu eVoucher.

eVoucherele Starbucks au valoarea de 20 și 50 de lei și fiecare poate fi folosit de mai multe ori, până la consumarea completă a sumei pe care o reprezintă.

La cumpărarea eVoucherului Starbucks, primiți pe loc 5% Cashback și 2 Shopping Points per 430 de lei.

ATENȚIE!
  • eVoucherul, reprezentat printr-un cod de bare, poate fi scanat în aplicație la casa de marcat în orice cafenea Starbucks din România pentru a achita comanda.
  • Suma existentă pe voucher-ul Starbucks poate fi utilizată pentru a achiziționa orice produs din cafenele Starbucks participante.
  • eVoucher-ul Starbucks poate fi folosit de mai multe ori. Suma rămasă pe eVoucher poate fi utilizată la următoarea comandă din cafenelele Starbucks.
  • Nu se oferă rest pentru niciun eVoucher Starbucks, suma disponibilă trebuie utilizată integral.
  • Dacă suma dintr-un voucher electronic nu este suficientă pentru a acoperi valoarea comenzii, suma rămasă poate fi achitată în numerar sau prin intermediul cardului de debit / credit.
  • Suma disponibilă pe eVoucherul Starbucks nu este rambursabilă și nu poate fi preschimbată în numerar.
  • Codurile electronice Starbucks nu sunt destinate utilizării de nicio persoană cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, le puteți utiliza doar sub supravegherea unui părinte sau a unui tutore legal.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.