17.09.2018

La Hervis Sports cumperi două și pleci cu trei! - WL

Între 20 și 23 septembrie, veniți în magazinele Hervis să vă cumpărați oricare două articole de încălțăminte și îmbrăcăminte și îl primiți gratis pe cel de-al treilea! Luați-vă eVoucher Hervis din aplicația Cashback și bucurați-vă pe loc și de avantaje de membru!

Aveți la dispoziție doar patru zile ca să alegeți produsele preferate din magazinele Hervis, să cumpărați eVoucher din aplicația Cashback și să primiți pe loc 4% Cashback și 2 Shopping Points per 430 de lei. Apoi doar prezentați la casă eVoucherul pentru a fi scanat. Valoarea eVoucherului va fi scăzută din valoarea cumpărăturii.

ATENȚIE!
*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 20 - 23.09.2018, la articolele de încălţăminte şi îmbrăcăminte selecţionate, în magazinele Hervis Sports din România, cu excepţia magazinului online. Produsul oferit gratuit este cel mai ieftin dintre cele trei produse cumpărate. Promoţia nu se aplică la trei produse identice pe bon. Oferta nu se cumulează cu reducerile acordate de alţi parteneri Hervis Sports şi nici cu reducerile produselor marcate cu “Primul Preț” şi cu “Best Buy”.

Instalați-vă aplicația Cashback pe telefon, cumpărați eVouchere Hervis ca să profitați de reduceri și primiți pe loc la achiziționarea lor 4% Cashback și 2 Shopping Points per 430 de lei.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.