11.10.2017

NEWSLETTER-UL FC DINAMO CASHBACK PROGRAM – ABONEAZĂ-TE ACUM ȘI BUCURĂ-TE DE AVANTAJE!

Te interesează cele mai noi oferte, informații și promoții oferite prin FC Dinamo Cashback Program?

Atunci te poți abona imediat în mod gratuit și fără obligații la newsletter-ul FC Dinamo Cashback Program, profitând astfel de discounturi, oferte și promoții atractive. În plus primești cele mai noi informații din colorata lume a cumpărăturilor prin FC Dinamo Cashback Program direct în Inbox-ul tău – astfel ești mereu la curent cu tot ce contează!

Ca și cadou de Bun-venit primești încă 1 Shopping Point pentru prima ta abonare la Newsletter. Acesta poate fi validat imediat aici pentru Shopping Point Deals exclusive.

Cum mă pot abona?

Foarte simplu: dă clic în profilul tău la Setările mele la „Modificați preferințele“ și selectează la Shopping News „Newsletter“. După ce ai dat clic pe link-ul primit în e-mailul de confirmare, vei primi primul tău newsletter!

Această abonare nu creează niciun fel de obligație. Bineînțeles că te vei putea dezabona oricând dorești. O abonare ulterioară este oricând posibilă.

Îți dorim distracție plăcută la cumpărături!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.