25.07.2018

Noul nostru partener 7card vă menține în formă oriunde ați fi!

Cu abonamentul 7card aveți în sfârșit acces nelimitat la peste 40 de activități diferite de sport, relaxare și distracție, în peste 600 de centre din 53 de orașe.

Acum e mai ușor ca oricând să faci sport și să te relaxezi, cu abonamentul 7card, valabil în peste 600 de săli de sport și centre de întreținere din 53 de orașe.

Intrați în pagina partenerului, dați click pe butonul ”Faceți acum cumpărături online” și când ajungeți în site-ul partener, selectați orașul din care sunteți și introduceți parola specială dedicată membrilor comunității noastre: ly5155. Apoi selectați tipul de abonament dorit și achiziționați-l. Astfel, obțineți acces la peste 40 de activități diferite din peste 600 de locații din 53 de orașe.

Peste 1200 de companii din România oferă angajaților lor abonamentul 7card ca beneficiu. Acum puteți să vă bucurați de aceleași facilități. Cumpărați-vă acum abonament 7card și la achiziționarea lui primiți 5% Cashback și 2 Shopping Points per 430 de lei!

Mai mult, până la finalul lunii august, în orice abonament cumpărat va fi inclusă GRATUIT asigurarea 7card, prin care, în cazul unei accidentări suferite în timpul folosirii 7card intr-unul din centrele din rețea, vă vor fi decontate cheltuieli medicale de până la 1500 de lei. AFLAȚI DETALII AICI.

Luați-vă codul exclusiv și cumpărați abonament!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.