03.09.2018

Selgros Cash&Carry – noul partener cu Cashback Card!

Avem plăcerea să vă anunțăm că de acum puteți face cumpărături la toate magazinele Selgros Cash&Carry din București și veți primi avantaje de membru: 1% Cashback și 0,5 Shopping Points per 430 de lei!

Deoarece accesul în hypermarketuri se face pe baza cardului Selgros, membrii Programului DDB Cashback vor primi la prima lor vizită un card special, conectat la ID-ul lor de membru al comunității noastre de cumpărători.
Tot ce trebuie să faceți e să:
  • vă prezentați la punctul de informații / Relații clienți de la intrarea în magazin,
  • arătați cardul Cashback și cartea de identitate,
  • completați datele personale cerute și vi se va emite pe loc un card Selgros special.
Când ajungeți la casele de marcat, prezentați doar cardul vostru Selgros și cumpărătura vi se va înregistra în sistem, iar voi vă veți primi avantajele de membru. Dacă aveți card Cashback digital, pe telefon, faceți un print screen și trimiteți-l pe mail la adresa furnizată de personalul de la punctul de informații unde vă înregistrați.

Selgros Cash&Carry România, e unul dintre cele mai importante branduri de pe piața românească și își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

ATENȚIE! Pentru produsele aflate în orice fel de promoție, articolele din raionul „Tutun“, ambalajele returnabile și retururile de marfă nu se acordă avantaje de membru!
Parteneriatul e valabil NUMAI în cele patru magazine din București!

Acum vă puteți bucura de vasta gamă de produse pentru școală, primind 1% Cashback și 0,5 Shopping Points per 430 de lei, pentru orice produse la preț întreg!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.