27.04.2018

Spectacol de dans spaniol cu reducere exclusivă!

Partenerul nostru online Ticketnet.ro aduce pentru prima dată la Sala Palatului compania de dans Ballet Flamenco Español și oferă membrilor FC Dinamo Cashback Program o reducere exclusivă de 40% la cumpărarea biletelor!

Pe 15 mai, ora 20.00, Sala Palatului din București va fi gazda unui eveniment extraordinar, ce îmbină elementele flamenco tradiționale cu cele moderne, într-un spectacol complex de muzică și dans. Spectacolul este structurat în trei părți, fiecare având rolul de a prezenta o altă latură a dansului spaniol.

Ballet Flamenco Español a fost înființat în anul 2017 de către Tito Osuna, cu scopul de a arăta lumii întregi ce înseamnă atât dansul spaniol clasic, cât și cel flamenco, stiluri care sunt deseori confundate. Astfel, a luat naștere o companie de balet formată din soliști ai celor mai bune trupe de flamenco din lume.

Tito Osuna a colaborat cu numeroase companii de balet precum Baletul Maya Plisetskaya, Baletul Julio Bocca, Baletul din Munchen, Baletul Național din Cuba și multi altii. A călătorit prin toată lumea și făcut parte din proiecte care au adus sute de mii de spectatori în cele mai mari săli de spectacol ale lumii.

Exclusiv pentru membrii comunității FC Dinamo Cashback Program, partenerul nostru online Ticketnet.ro oferă un discount de 40% la achiziționarea biletelor pentru acest spectacol extraordinar. Introduceți codul de reducere la finalizarea cumpărăturii și veți primi și discount și avantaje de membru – 1% Cashback și 1 Shopping Point per 430 de lei.

Luați-vă codul de reducere!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.