26.02.2019

Therme București - noul nostru partener cu eVoucher!

De acum, puteți petrece timpul liber într-un decor exotic și rafinat, datorită noului nostru parteneriat cu complexul Therme București! Tot ce aveți de făcut e să prezentați la casă eVoucherul Therme.

Situat în zona de nord a Capitalei, la doar 10 minute de oraș, Therme București te așteaptă cu o temperatură interioară de 30 de grade Celsius și o temperatură a apei din cele 10 piscine de aproximativ 33 de grade Celsius, în orice lună din an. Centrul își așteaptă vizitatorii cu 6 saune uscate, 4 saune umede și 16 tobogane! Tot aici găsiți și cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care peste 1.500 de palmieri, nenumărate orhidee și alte specii de plante unice.
Facilitățile de distracție și relaxare fac din Therme București o destinație ideală pentru întreaga familie.

Ca să aveți acces la toate acestea,
  • cumpărați eVoucher Therme din aplicație sau de pe site,
  • primiți 2% Cashback și 1 Shopping Point per 430 de lei,
  • prezentați codul eVoucherului la casa de marcat, pe telefon sau imprimat, pentru a fi scanat.
ATENȚIE!
  • eVoucherul Therme se poate folosi de mai multe ori, până la cheltuirea întregii sume de pe acesta.
  • eVoucherul Therme poate fi folosit exclusiv pentru achiziționarea oricărui produs din incinta complexului Therme Nord București (bilet de intrare, alimente, băuturi, etc).
  • Cu eVoucherul Therme puteți face un dar cuiva drag, achiziționând gift cardurile Therme de la casa de marcat.
  • Nu se acordă rest la eVocuher.
  • În cazul în care biletele/produsele/serviciile achiziționate depășesc valoarea existentă pe voucher, vizitatorul va achita diferența printr-una din celelalte modalități de plată permise în cadrul Therme București: numerar sau card.

Cumpărați eVoucher!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.