ApiLand

ApiLandID: 359000142

Acest Deal a expirat!
Dăruiește bucurie și sănătate cu pachetele speciale de sărbători.

Mențiuni importante
La acest partener comercial, cumpărăturile neînregistrate nu se mai pot înregistra ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

ApiLand
Acceptat

ApiLand este leader de piață în domeniul produselor apicole.
Produsele apicole sunt alimente vii cu virtuți terapeutice extraordinare, observate de mii de ani. Apiterapia ne stimulează forța vitală, ne alină durerile, ne ajută să ne vindecăm și să ne întreținem sănătatea, pe o cale cu totul naturală.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.