Astratex.ro

Astratex.roID: 359000158

Acest Deal a expirat!
Lenjeria ta de corp are grijă ca somnul tău să fie cât mai confortabil așa că noi îți punem la dispoziție o colecție uriașă de pijamale damă.

Mențiuni importante
La acest partener comercial, cumpărăturile neînregistrate nu mai pot fi înregistrate ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Astratex.ro
Acceptat

Avem o vastă selecție de lenjerie de calitate.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.