Bottega Verde

Bottega VerdeID: 359000140

Acest Deal a expirat!
Ai până la 70% reducere la seturile cadou. Profită și cumpără cele mai frumoase cadouri.

Mențiuni importante
La acest partener comercial, cumpărăturile neînregistrate nu se mai pot înregistra ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Bottega Verde
Acceptat

Bottega Verde a luat ființă în 1972 în inima Toscanei, ca o afacere de familie, concentrată pe ceea ce știau italienii să facă mai bine: să îmbine frumusețea și calitatea excepțională a ingredientelor oferite de natura toscană, tradițiile vechi cu inovația, pentru a obține cele mai bune produse cosmetice naturale.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.