BrandCircus.ro

BrandCircus.roID: 359000253

Acest Deal a expirat!
Vezi ce-ți place din noua colecție de sezon marca Bershka, la prețuri excelente.

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu este posibilă înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

BrandCircus.ro
Acceptat

Brand-urile pe care le comercializăm sunt Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Tally Weijl, toate fiind foarte îndrăgite de femeile din România. O simplă cercetare a prețurilor magazinelor outlet din România (online sau fizice) vă va aduce foarte rapid la concluzia că avem cu adevărat cele mai mici prețuri din țară.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.