Carnaval24

Carnaval24ID: 359000283

Acest Deal a expirat!
Copilul tău are bal mascat? Serbare la școală? Nicio problemă! Carnaval24 e locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru o petrecere tematică reșită! Facem cinste cu transportul la comenzile mai mari de 250 de lei.

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu este posibilă înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Carnaval24
Acceptat

Lumea carnavalului și deghizării dezvăluită în toată splendoarea ei aici la Carnaval24.ro.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.