DACRIS

DACRISID: 359000177

Acest Deal a expirat!
Promoție atractivă de până la 30% la distrugătoarele de documente Fellowes Powershred P-48C, Fellowes 60CS și filtrele de confidențialitate 3M. Acest tip de aparatură a devenit necesar și chiar indispensabil în orice companie care își dorește protejarea informației.

Mențiuni importante
La acest partener, nu este posibilă înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

DACRIS
Acceptat

Dacris este una dintre cele mai importante companii de papetărie și articole de birou din România.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.