Digital Computer

Digital ComputerID: 359000150

Acest Deal a expirat!
Profită de Săptămâna Reducerilor și cumpără-ți produse reduse cu până la 60%

Mențiuni importante
La acest partener comercial, cumpărăturile neînregistrate nu se mai pot înregistra ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea brută a cumpărăturii.

Digital Computer
Acceptat

Digital Computer oferă soluții IT atât pentru persoane fizice, cât și pentru cele juridice, având o gamă variată de calculatoare second hand, monitoare lcd, laptopuri, servere, imprimante laser, multifuncționale laser și alte echipamente IT.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.