epiesa.ro

epiesa.roID: 359000172

Acest Deal a expirat!
Primăvara anunță o serie de oferte irezistibile la accesorii și consumabile perfecte pentru mașina ta.  

Mențiuni importante
La acest partener, avantajele de membru se calculează pe baza valorii nete a cumpărăturii.
La acest partener, cumpărăturile neînregistrate nu mai pot fi înregistrate ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

epiesa.ro
Acceptat

Epiesa.ro se adresează celor ce doresc să-și repare mașina la prețul corect, folosind piese de calitate ce beneficiază de garanție.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.