KURTMANN

KURTMANNID: 359000130

Acest Deal a expirat!
O eșarfă pentru ea sau o curea pentru el ar fi cadoul potrivit de Ziua Îndrăgostiților. 

Mențiuni importante
La acest partener comercial, cumpărăturile neînregistrate nu se mai pot înregistra ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

KURTMANN
Acceptat

Suntem singurul outlet online din România care comercializeaza trei dintre cele mai dinamice mărci de îmbrăcăminte la nivel mondial - Zara, Bershka și Stradivarius, dar și alte mărci de renume precum Massimo Dutti, Pull and Bear, Alcott, GAP sau Vero Moda.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.