MeliMeloParis.ro

MeliMeloParis.roID: 359000122

Acest Deal a expirat!
Copilul tău va păși mai sprinten spre școală cu un rucsac colorat, nou - nouț! Profită acum de reduceri!

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu este posibilă înregistrarea ulterioară a avantajului de membru pentru cumpărăturile neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

MeliMeloParis.ro
Acceptat

Meli Melo – Paris este lider pe piața accesoriilor de modă din România de peste 15 ani.
Oferim soluții de stil cu ultimele tendințe internaționale, cea mai mare gamă de accesorii de modă, de la coliere, cercei, inele și până la pălării, genti, curele dar și bijuterii din argint și placate cu aur.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.