Melkior

MelkiorID: 359000115

Acest Deal a expirat!
Comanda orice nuanță de ruj semiprofesional cremos, clasic sau lucios, la doar 29,99 lei!

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu este posibilă înregistrarea ulterioară a avantajului de membru pentru cumpărăturile neînregistrate. La acest partener comercial avantajele sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Melkior
Acceptat

Melkior Professional este un brand prezent pe piața internațională cu produse cosmetice premium, plasate la intersecția dintre calitate superioară și prețuri echilibrate.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.