Noriel

NorielID: 359000091

Acest Deal a expirat!
Hai sa începem anul școlar cu multă veselie! Profită de ofertele la ghiozdane frumoase, penare bine echipate și alte rechizite, jocuri și jucării pentru cei mai cuminți și isteți copii!

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu este posibilă înregistrarea ulterioară a avantajului de membru pentru cumpărăturile neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Noriel
Acceptat

Magazinul online de jucării Noriel se adresează copiilor dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat, o gamă de peste 4.000 de jocuri și jucării.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.