SABON.ro

SABON.roID: 359000180

Acest Deal a expirat!
Splendors of Nature - Noua colecție de Crăciun. Un festival de plante sălbatice și flori, împletite în coroana regală a unei noi formule a frumuseții.

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu e posibilă înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

SABON.ro
Acceptat

SABON este un brand internațional de produse cosmetice, ce se remarcă prin arome unice, calitate premium, design original, atenție la detalii, ingrediente naturale și atent selectate.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.