Savonnerie

SavonnerieID: 359000241

Acest Deal a expirat!
Profită de varietatea parfumurilor naturale cu arome florale din Provence și prezența ta va fi cu siguranță remarcată.  

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Savonnerie
Acceptat

SAVONNERIE.ro aduce în România cea mai complexă și largă gamă de produse cosmetice naturale fabricate artizanal în Franța, la prețuri fără concurență.

Mențiuni importante:

Această ofertă este valabilă numai în legătură cu o achiziție cu companii partenere. Conținutul acestei oferte este proiectat de compania noastră parteneră. Programul DDB Cashback nu își asumă răspunderea pentru actualitatea, exactitatea conținutului, imaginile folosite sau pentru completitudinea și greșelile informațiilor furnizate în ofertă. Hedgingul și răscumpărarea afacerii este responsabilitatea membrului, iar Programul DDB Cashback nu este răspunzător pentru tranzacția răscumpărată de membru.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.